Hoofdhuid | Haarmode Brommert, al sinds 1973 de kapsalon Geldrop | Redken kapper

Hoofdhuid

Gespecialiseerd in de gezondheid van jouw hoofdhuid en haar

Als een van de weinigen in de omgeving is Brommert Hairspecialists gespecialiseerd in de gezondheid van haar en hoofdhuid. Beiden zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Heb je last van:

 • Haaruitval
 • Psoriasis
 • Eczeem
 • Droge hoofdhuid
 • Vette hoofdhuid
 • Roos

…dan kun je zonder schaamte of angst binnenstappen in de salon. Letteke Brommert is je namelijk meer dan graag van dienst en zal er alles aan doen om ervoor te zorgen dat de gezondheid van hoofdhuid en haar verbetert. Letteke geeft vakkundig en persoonlijk passend advies en gaat samen met jou en eventueel je dermatoloog werken aan de verlichting van de problemen, en een zo goed mogelijk herstel. De producten van Mediceuticals spelen hierbij een speciale rol. Deze producten heeft zij na gedegen onderzoek in de armen gesloten.

Vakkundig en persoonlijk

Om de ontwikkeling van de gezondheid van je hoofdhuid en haar tijdens het proces goed te kunnen volgen, werkt Brommert met een zogenaamde ‘scoop’. Deze scoop is een klein apparaatje dat je haar en huid tot 200x uitvergroot in beeld brengt. Eventuele problemen kunnen zo extra goed in kaart worden gebracht en behandeld. De producten, de scoop en de specialisatie Dermatologie voor Kappers en Haarwerkers, geven Letteke genoeg expertise om jouw nieuwe partner te worden als jij de gezondheid van je hoofdhuid en haar ook zo belangrijk vindt.

 

Certificaten

Dermatologie | Haarmode Brommert | Kapsalon Geldrop

Dermatologie | Haarmode Brommert | Kapsalon Geldrop

12 Recensies van tevreden klanten”

 • Minouche

  Ik had last van een droge hoofdhuid. Na een paar behandeling geen last meer van!
  Werkt super.

 • Betty Janssen

  Vanaf mijn geboorte heb ik al constitutioneel eczeem. En ook op mijn hoofdhuid wat heel lastig te behandelen is.
  Allerlei shampoos en middeltjes geprobeerd, maar niets werkte echt.
  Nu vertelde mijn dochter dat ze iets nieuws hadden in hun kapsalon wat voor huidproblemen heel goed zou helpen.
  En nu zie ik iedereen denken jaja dat zal wel, alle reclames beloven ook veel maar er komt niets van terecht.
  Nou zo sceptisch was ik ook, maar ik dacht wel baat het niet dan schaadt het ook niet.
  Dus ik ben naar de kapsalon gegaan, ik kreeg hele goede uitleg van Letteke Brommert en mijn haren werden meteen behandeld.
  Ik voelde al meteen het verschil, de schilfers en jeuk waren weg.
  Nu maar hopen dat dit zo bleef.
  En jawel U zal het wel niet geloven maar het helpt echt de jeuk is weg en de schilfers ook.
  Ik moet het wel regelmatig behandelen anders komt het weer terug maar dat heb ik er graag voor over.
  Dus als ik nu iemand tegen kom met een hoofdhuid probleem dan stuur ik die meteen naar Haarmode Brommert.

 • Esther van de moosdijk

  Ik loop al jaren met hoofdhuid problemen ( psoriasis ). Heb al allerlei middelen en shampoo’s gebruikt maar niks hielp. Tot ik in contact kwam met Letteke Brommert. Sinds ik daar mijn hoofdhuid laat behandelen met de mediceuticals is mijn hoofdhuid rustig en gezond. Thuis behandel ik het zelf ook en op deze manier kan het goed bij – en onderhouden. De schilfers en de constante jeuk zijn verdwenen. Ik zou dan ook iedereen , met dezelfde problemen , aanraden langs te gaan bij letteke brommert .

 • Karin Maas

  Hallo, als aller eerst wil ik jullie echt bedanken voor jullie vakkundig advies!
  Ik ben namelijk zwanger geweest en last van de bekende haaruitval na 4 maanden door hormonen?,
  Als ik dit had geweten bij de eerste zwangerschap had me dat een hoop verdriet bespaart. Heel mijn haargrens was weg vol kale plekken. Ik dacht dat komt nooit meer goed, bij de eerste zwangerschap heeft het 2 jaar geduurd voordat het weer aangroeide maar is nooit zo vol geworden zoals het nu is?.
  Ik ben namelijk 6 weken na de bevalling gestart met folligen shampoo en een speciale spray voor mijn hoofd huid om mijn haar sterk terug te laten komen en zou niet meer uitvallen.
  Nou dat is gelukt na 5 maanden zijn mijn kale plekken vol met nieuwe donkere en hele sterke haren!!!
  Mijn haar is nog nooit zo sterk geweest ,
  Dankjewel haarmode brommert echt kan het iedereen adviseren.

 • Als eerste wil ik jullie ontzettend bedanken!
  Na 7 maanden heb ik er eindelijk weer vertrouwen in. De eerste keer dat ik bij jullie kwam was ik nog bang als er iemand aan mijn haren zat. Heb de Medicuticals mee genomen en het advies opgevolgd.
  Ik was bang dat het nooit meer goed zou komen met mijn haren, door een slechte kapper die verkeerde spullen gebruikte qua haarverf (KISS) was mijn mooie bos haren gereduceerd tot een kwart.
  Bang dat ik echt kaal zou worden.
  Na een maand merkte ik al verschil en nu 7 maanden later heeft Letteke mijn haren weer voor de 2e keer in de verf gezet. Met een top resultaat.
  Mijn haren zijn weer in conditie, mijn haarbos is weer voor de helft terug en ben zeer positief gestemd dat het helemaal weer wordt zoals van ouds!

  Haarmode Brommert, WAUW!!!!!!!!!!

  Dank je wel! En voor iedereen aan te raden!

 • Anja Verschuren

  Ik had flinke last van haaruitval.
  Door de spay, shampoo etc en de expertise van Letteke heel veel nieuwe haren gekregen.
  Geweldig! Wat een uitvinding en wat een kennis en goed service geeft Letteke.
  Ik raad het iedereen aan!

 • Rina Ansems

  Namens mijn zus geschreven,
  Mijn zus heeft Alopecia areata, dit vind ze verschrikkelijk, na een pruik die niet goed passend zat kwamen we terecht bij jullie.
  De klantvriendelijkheid en de professionele begeleiding is het eerste wat op viel.
  Na een goed advies en het gebruik van de producten die Letteke had aanbevolen is de irritatie van de hoofdhuid weg en begin mijn haar weer goed te groeien, ik heb nu al geen pruik of nieuw haarstuk nodig.
  Mijn zus is erg blij en als we iemand spreken die haar problemen heeft zullen we vast en zeker Kapsalon Bormmert aanbevelen.

  Alvast kei bedankt en op naar een mooie haardos.

 • Drs. Peter Rooijakkers

  Kwaliteit, innovatie en professionaliteit!

  Het is inmiddels ruimschoots 40 jaar geleden dat ik voor het eerst naar Haarmode- Brommert ging om me te laten knippen. Vanaf het begin was de ervaring uiterst positief; de wens kenbaar maken en het vervolgens overlaten, in mijn geval, aan het vakmanschap van
  Harry. Steeds uiterst tevreden.

  Nu, na de overstap naar Letteke, is mijn ervaring wederom uitstekend. Daar komt bij dat zij middels nieuwe verzorgingsmiddelen mij grotendeels afhielp van een slepend hoofdhuidprobleem. Het middel Mediceu+icals biedt mij een goede uitkomst. Het is zeer merkbaar dat Letteke zich in deze zeer bekwaamd heeft en dat zet zoden aan de dijk!
  Chapeau Letteke en medewerkers.

  Drs. Peter Rooijakkers.

 • Ger Reker

  Letteke , super bedankt dat jij mij behandeld hebt. Ik had behoorlijke beschadigingen van mijn hoofdhuid, het was een voorstadium van een huidkanker vorm. Door vakkundige uitleg en behandeling is mijn hoofd weer helemaal gaaf. De dermatoloog was helemaal lyrisch over het resultaat en wil nadere uitleg van Letteke Brommert. Nogmaals dank, jij bent een echte klasbak

 • Dankzij letteke’s haarbehandeling heb ik weer gezond haar ik kamde altijd met roos ik probeerde van alles zoals heat&shoulders het leek te werken tot me roos alleen maar erger werd ik las in de krant dat je een gratis behandelling kon krijgen en advies voor je haar ik ben erop af gegaan ik stapte bij haarmode brommert binnen en werd vriendelijk ontvangen ik legde lettekke uit dat ik altijd head&shoulders gebruikte waarbij lettekke aangaf dat head&shoulders heelemaal niet goed is voor je haar ze bekeek me hoofdhuid en zij we zullen eens gaan kijken onder scopie hoe erg je roos er aan toe is ze liet me zien op de monitor hoe erg me roos was heel me hoofdhuid was niet meer te zien me haar lag onder hartnekkige roos alles was verstopt waardoor me hoofdhuid als het ware geen lucht meer kreeg en me haar daardoor niet kon groeien ik schrok er enorm van lettekke nam me mee naar de wastafel en waste me haar met MEDICEU+Cals schampo en daarnaar kreeg het een behandelling met MEDICEU+CALS hoofdreiniger plus daarnaar MEDICEU+CALS conditioner me haar werd tot de puntjes verzorgt toen me behandelling klaar was voelde me haar als herboren lettekke raade me aan om het produckt te blijven gebruiken dat advies heb ik opgevolgt lettekke gaf ook aan dat ze iedere klant belde om te vragen hoe het produckt was bevallen dat vond ik echt een een dikke 10 ik heb haar advies opgevolgt en ben met het produckt MEDICEU+CALS 100% zeer tevreden me haar is weer super gezond dankzij MEDICEU+CALS en lettekke’s behandelling en advies ik ben lettekke en het produckt heel erg dankbaar en raad iedereen aan die ook kamt met hoofhuidprobleemen maakt niet uit welke hoofdhuidprobleem dan ook bij haarmode brommert binnen te stappen je zult er geen spijt van krijgen dat garandeer ik iedereen!dankjewel lettekke ik ben je erg dankbaar xxx sabine

 • dilaine van gog

  Mijn dochter had erge jeuk op haar hoofd. Natuurlijk gekeken voor hoofdluis maar dit was het niet. Ik kom zelf altijd bij Haarmode Brommert dus de hoofdhuid door Letteke laten kijken en er bleken kleine ontstekingen te zitten door de eczeem en het krabben daarvan. Meteen behandeld en producten meegenomen en ze is er vanaf! Nu om de zoveel tijd een keer wassen met die producten en de jeuk en eczeem blijven weg.
  Ook mijn vader is er geweest. Hij had heel veel last van schilfers en hij dacht zelf aan roos. Dit was het niet. Ook meteen behandeld en shampoo meegenomen en hij heeft er geen last meer van! Weg met de schilfers.

 • Nathalie Heessels

  Na mijn maagverkleinende operatie en complicaties na operatie begon mijn haar na 3 maanden rigoureus uit te vallen. Gelukkig wees mijn kapster me door naar Letteke. De eerste keer vond ik super spannend omdat het echt met plukken van mijn hoofd viel. Letteke was een luisterend oor en gaf de perfecte tips hoe hier mee om te gaan. Ze adviseerde me om de producten van mediceuticals dagelijks te gebruiken en er een mooi ritueel van te maken. We zijn nu 3 weken verder en ben super tevreden over de producten en hun werking. Mijn haar is weer aan het groeien. Ik blijf de producten gebruiken en ben enorm dankbaar voor de expertise van Letteke. Nogmaals super dankjewel Letteke!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *