Cadeautips voor de feestmaand | Haarmode Brommert, al sinds 1973 de kapsalon Geldrop | Redken kapper

Cadeautips voor de feestmaand

On November 20, 2017 by admin

Haarmode Brommert helpt je met originele cadeaus voor de decembermaand!

Ben jij nog opzoek naar een cadeau voor je moeder, vriend of een vriendin? Wij helpen je graag op weg met heerlijke en ook nog eens originele cadeautips.

Cadeautip for him!

Voor de mannen hebben we een mooie toilettas van Redken. Zo heeft hij altijd alle spullen bij de hand. Een shampoo & styling product van Redken, samen voor maar 24,95 euro! (PS. Normaal kost een styling product van Redken al 29,95 euro.)

Cadeautip for her!

Een cadeau bedenken voor je moeder, zus of vriendin is erg lastig. Maar gelukkig helpt Redken je dit jaar uit de brand met een te gek cadeaupakket voor 49,95 euro (t.w.v. 80,00 euro). In dit verrassingspakket vind je een shampoo, conditioner en een one united spray van Redken. De one united spray is heeft maar liefst 25 voordelen. De spray verzorgt, maakt je haar glad en geeft het extra voeding. Kom naar Haarmode Brommert en ervaar alle 25 voordelen.

Cadeautip for everyone!

Een cadeau waar je iedereen blij mee maakt, is de Haarmode Brommert cadeaubon. Leuk voor een dobbelspel om weg te geven of om zelf te houden 😉 . Laat je verwennen met een heerlijke wasmassage of geef je haar een oppepper met een haartreatment.

Zien we je binnenkort in onze kapsalon?

 

Comments are closed.